Activitats extraescolars que s’ofereixen pel curs 2019-20.

Les inscripcions es van fer al maig i al setembre, si encara vols apuntar-te i queden places, pots anar a secretaria a preguntar.

Migdia a l’Escola
ACTIVITATS CURS DIA HORARI LLOC
ANGLÈS P4 a 6è Dilluns Horari menjador Escola
ESCACS 1r a 3r
4t a 6è
Dimarts Horari menjador
INTERPRETACIÓ- TEATRE 4rt a 6è Dimecres Horari menjador 12.30-13.15
ROBÒTICA 4t a 6è
1r a 3r
Dimarts Horari menjador

 

Tarda  fora de l’Escola
ACTIVITATS CURS DIA HORARI LLOC OBSERVACIONS
PISCINA
(inscripcions al Crack sports)
P3 a 6è

Dijous (15 p)

Divendres (15 p)

18:15 a 19:00

17:45 a 18:30

Crack sports
(Hotel ciutat Granollers)
Les famílies es faran càrrec de traslladar l’alumne/a a les instal·lacions del crack sports

 

ACTIVITATS CURS DIA HORARI LLOC OBSERVACIONS
PETITS EXPLORADORS P4 i P5 Dimarts

16.30

a

18.00

Escola  
ROBÒTICA 1r i 2n Dimarts  
3r i 4rt Dimecres
5è i 6è Dilluns
MANUALITATS P4 a 6è Dimecres  
ANGLÈS P3 a 6è Triar dilluns o dijous  
CUINA FREDA P4 a 6è Dilluns  
MUSICA P3 a 1r Dijous  
DIBUIX 4rt a 6è   Dijous  
POLIESPORTIU P3 a P5 Dimecres  
PING PONG 4t a 6è Dimecres  
RITMICA 1r a 6è Dijous  

 

ACTIVITATS ESPORTIVES (Ajuntament de Granollers) CURS DIA HORARI LLOC PREU OBSERVACIONS
PATINATGE 1r a 6è Dilluns i Dimecres

16:30 a

18:00

Escola

82 € el curs

(inclou mútua i participació a les escoles esportives)

Organitza el Servei d’esports de  l’Ajuntament de Granollers amb els clubs oficials de la ciutat.
POLIESPORTIU 1r a 6è Dimarts i Dijous
VOLEIBOL 1r a 6è Dimarts i Dijous
ATLETISME * 1r a 6è Dilluns i Dimecres Pistes (els monitors els porten, cal recollir-los a les pistes)

 

Els nens i nenes que es queden a extraescolars a la tarda no cal venir-los a buscar fins que surten a les 18h, surten per la porta principal de l’escola. A les 16:30 el monitor els va a buscar a les classes per a que berenin al menjador amb el grup que fa l’activitat i amb els monitors. Cal que portin una bosseta amb el berenar.

L’empresa De Lleure monitoritza les següents activitats:

teatre

Potenciar expressió corporal, comunicació verbal i no verbal i imaginació. Dues obres de vacances, per Nadal i per març.

música infantil

percussió, ritme, coordinació a partir de cançons populars.

ping pong

l’escola té dues taules de ping pong, de 4t a 6è. Dimecres tarda. 1 jornada especial per trimestre, per exemple 1r trimestre poden portar un company q no està apuntat a fer ping pong, per animar als altres nanos. Al final de 1r trimestre es fan portes obertes, i es donen informes d’avaluació inicial.

multiesports infantil

no se centren en cap esport, sino en passada, xut, encistellar… no agafen tècniques en esport concret. Totalment lúdic. Tot a partir de jocs, de manera atractiva pels nanos.

ritmica: habilitats esportives amb fitball, cintes, pilotes de goma, aros. treball d’equilibri, coordinació i habilitats motrius. A la sala de psicomotricitat. 1 jornada especial per trimestre, per exemple 1r trimestre poden portar un company q no està apuntat a fer activitat per animar als altres nanos. Al final de 1r trimestre es fan portes obertes, i es donen informes d’avaluació inicial.
2n trimestre: jornada de participació familiar per famílies. així es coneix al monitor d manera més propera. 3r trimestre: portes obertes més elaborats i un informe final de l’activitat.

Anglès <Gail i Erik)

anglès molt vivencial. Barregen grups d’edats. Fan un viatge arreu del món, per molts països. No hi ha llibres d’anglès, es dissenya el material en funció dels interessos del grup. En els més grans tampoc, es treballa més gramàtica. A partir de 3r es comença a introduir el tema de l’escriptura, abans no. No hi ha deures, de vegades en posen als pares. Possibilitat de canvi si s’escull al migdia i es vol passar a tarda.
Anglès migdia serà ratio 10-12 igual que a tarda si s’apunten 12.

La prioritat de plaça ve per presentar inscripció dins termini AMPA, no per haver fet abans anglès, els que ja han fet anglès NO TENEN plaça reservada. Un cop es tanquen inscripcions, es fa recompte i es fan grups.

Jessica – Cuina

cuina, freda i no freda. que els nens entrin en contacte amb el món dels aliments jugant. també tracten al·lèrgies i intoleràncies. Normalment fan 3 receptes salades i 1 dolça.
Informes trimestrals i portes obertes pels pares per cuinar junts també trimestrals.
Donen un davantal i una carmanyola. Cada dia se’ls hi dona la recepta als nens però ells també les envien al mail de pares.
Tenen grup de whatsapp per poder parlar entre ells (amb autorització prèvia)
Si hi ha moltes inscripcions separen per edats, sino junts que funciona molt bé petits i grans colaborant i ajudant-se

web: dosquartsdecinc (2/4 de 5)

 

Robòtica – explorium i isotròpic

ja fa anys que ho fan, canviaran a nom comercial Isotròpic. Els monitors són els mateixos. Treballen sobretot el pensament lògic, científic i computacional.

– petits exploradors: p4 i p5.

Activitat de qualsevol ciència, al laboratori, a l’aire lliure, de fenòmens físics i alguna cosa de robòtica. Cada dia alguna activitat diferent. No hi ha hagut prou inscrits.

– robotica:

més tecnologica. per 1r i 2n es diu prebòtics. Fan bases de pensament computacional, llenguatge lògic, ordenat, objectiu, seriacions, llenguatge condicional. Sense ordinadors. O bé activitats amb 0 tecnologia (com jocs de taula de trobar patrons o dissenyar algorisme) o bé amb robots que es programen o pantalles (tablets) amb jocs. A partir de 3r ja fan més robòtica i programació de videojocs. Fan aula informàtica on treballen diferents robots amb diferents llenguatges computacionals. Busquen comparar diferents llenguatges, variar-los.
Cada trimestre envien un informe explicant les activitats que han fet cada trimestre. Resum de les activitats i materials treballats.
Novetat: migdia i tarda per primària.
Divendres 17 maig hi haurà mostra i exemples d’activitats que han anat fent. De 16:30h a 17:30h

Manualitats i dibuix no han pogut venir.

Escacs

del club d’escacs de Granollers, 1 hora per setmana. També venen a fer jornades a 4t i 5è a l’escola. Grups per torn de menjador: primer dinen i desprès fan escacs, nens de 1r a 3r.

Piscina (al Crack, Hotel Ciutat de Granollers)

El primer que s’inscriu, el primer que té plaça.
S’ha de fer la inscripció allà mateix al crack.
Hi ha diferents nivells dins del mateix horari.
Descompte pel segon germà.

Esports ajuntament

Es manté oferta prevista però estem pendents de reunió amb l’ajuntament per concretar i confirmar  dies, hores i activitats. De seguida que ens ho facin arribar ho enviarem a les famílies. S’han anulat les activitats previstes per aquest curs 2019-20.

Informacions generals

Al mes de juny es confirmen els grups que surten, si tenen prou inscrits. Si no es pot oferir activitat per falta de nens i ens hi hem apuntat, ens avisen. Tornaran a enviar mail per avisar que a setembre tornaran a obrir places per si es torna a omplir.