HELP 🙀🙀🙀
Des del terrat de l’escola hem vist que a les muntanyes ⛰️del davant de l’Espriu s’està formant un exèrcit de coronavirus 🦠🦠🦠 per atacar Granollers. És per això que hem creat LA RESISTÈNCIA 💪🏻. Estem reclutant superheroïnes i superherois 🦹🏼‍♀️🦹🏼‍♂️ per lluitar contra ells quan sigui el moment.
Hem pensat en vosaltres….us hi apunteu?

Envieu les vostres fotos disfressats a festesespriu@gmail.com i guanyeu molts premis.

BASES REGULADORES DELS PREMIS CARNESTOLTES 2021 AMPA ESCOLA SALVADOR ESPRIU DE GRANOLLERS

OBJECTE: L’objecte d’aquestes bases és regular la concessió dels premis del Concurs de Disfresses 2021 organitzat per l’AMPA de l’Escola Salvador Espriu de Granollers

CATEGORIES DEL CONCURS:

  • Millor disfressa en família. On podran participar els alumnes de l’escola i les seves famílies.
  • Millor disfressa individual: On podran participar els alumnes de l’escola.

PREMIS:

  • Premi a la millor disfressa en família: Entrades als cinemes Oscar de Granollers, casc de Darth Vader, entrades al Planetari i lot de productes del Museu la Tela de Granollers.
  • Premi a la millor disfressa individual: Panera d’Herbes el Portalet i lot de llibres La Gralla.

En cas d’empat es podran dividir els premis.

PARTICIPACIÓ: S’haurà d’enviar la fotografia realitzada a l’adreça de correu de l’AMPA (festesespriu@gmail.com) indicant el nom i el curs del alumne participant.
Només s’admetrà una foto per nen o grup a cada categoria.
Es podran enviar les fotos del dissabte dia 6 al diumenge dia 14 de febrer fins les 20h.
El veredicte serà publicat el dilluns dia 15 de febrer.
A efectes de concurs, es valorarà: l’elaboració, l’originalitat de la disfressa, el maquillatge o complements que l’acompanyin i la caracterització gestual que dugui a terme la persona disfressada.
Amb l’enviament de la fotografia els progenitors legals del menor participant i ells mateixos autoritzen a l’AMPA de l’Escola Salvador Espriu a publicar les fotografies i les dades personals (nom i curs) a les xarxes socials (Twiter, Instagram, ..) i a la web de l’AMPA.
La participació en el concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

JURAT: Estarà format pels membres de la Comissió de Carnestoltes.
Els membres del jurat i les seves famílies no podran accedir a cap premi.

PROTECCIÓ DE DADES: D’acord a la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digitals, els participants queden informats de que les seves dades personals quedaran incorporades y seran tractades en els fitxers titularitat de l’AMPA ESCOLA SALVADOR ESPRIU amb domicili a Granollers, carrer Joan Camps i Giró 6 i CIF G59651398. Finalitat: Gestionar la participació en el concurs, enviament d’informació, resposta a consultes i peticions. Destinataris: Es publicaran les fotografies i les dades personals en les xarxes socials i la web de l’AMPA. No es cediran dades a tercers excepte obligació legal. Drets: Queden informats de la possibilitat d’exercir els drets de accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, mitjançant escrit dirigit a l’AMPA.

Granollers a 1 de febrer de 2021.