Families, us compartim un resum de les diferents extraescolars que la comissió d’extraescolars ha preparat pel proper curs.

Al correu que heu rebut de l’AMPA (PROPOSTA EXTRAESCOLARS) teniu tota la informació sobre horaris i preus, aquí trobareu l’explicació detallada de cada activitat.

Organitzades per l’empresa De Lleure:

teatre

Busquen potenciar expressió corporal, comunicació verbal i no verbal i imaginació. Dues obres de vacances, per Nadal i per març.

música infantil

percussió, ritme, coordinació a partir de cançons populars.

multiesports infantil

no se centren en cap esport, sino en passada, cut, encistellar… no agafen tècniques en esport concret. Totalment lúdic. Tot a partir de jocs, de manera atractiva pels nanos. Ho fan a l’aula de psicomotricitat de l’escola.

ritmica: habilitats esportives amb fitball, cintes, pilotes de goma, aros. treball d’equilibri, coordinació i habilitats motrius. A la sala de psicomotricitat. 1 jornada especial per trimestre, per exemple 1r trimestre poden portar un company q no està apuntat a fer activitat per animar als altres nanos. Al final de 1r trimestre es fan portes obertes, i es donen informes d’avaluació inicial.
2n trimestre: jornada de participació familiar per famílies. així es coneix al monitor d manera més propera. 3r trimestre: portes obertes més elaborats i un informe final de l’activitat.

Anglès

Ho gestiona l’escola d’idiomes Inorbis, però ho fan a la nostra escola.

Jessica – Cuina


cuina, freda i no freda. que els nens entrin en contacte amb el món dels aliments jugant. també tracten al·lèrgies i intoleràncies. Normalment fan 3 receptes salades i 1 dolça.
Informes trimestrals i portes obertes pels pares per cuinar junts també trimestrals.
Donen un davantal i una carmanyola. Cada dia se’ls hi dona la recepta als nens però ells també les envien al mail de pares.
Tenen grup de whatsapp per poder parlar entre ells (amb autorització prèvia)
Si hi ha moltes inscripcions separen per edats, sino junts que funciona molt bé petits i grans colaborant i ajudant-se

web: dosquartsdecinc (2/4 de 5)

 Escacs

Ho fan els del club d’escacs de Granollers, 1 hora per setmana. També venen a fer jornades a 4t i 5è a l’escola. Grups per torn de menjador: primer dinen i desprès fan escacs, nens de 1r a 3r.

Piscina (al Crack, Hotel Ciutat de Granollers)

S’ha de fer la inscripció allà mateix al crack i les places s’ocuper per ordre d’inscripció.
Hi ha diferents nivells dins del mateix horari.
Fan descompte pel segon germà.

Badminton (Nou)

Uns monitors els recullen a l’escola i els porten a fer-ho al pavelló del Congost. Les famílies els recullen allà.

Dance Kids (Nou)

Farem ball modern. A partir de diverses dinàmiques acompanyades amb música desenvoluparem la conciència corporal de l’infant, la capacitat creativa i comprendrem una sèrie de conceptes i exercicis tècnics relacionats amb la dansa.

Patinatge Urbà (Nou)

Cal portar patins en línia o de 4 rodes. No és patinatge amb monopatí ni amb patinets.

Arts marcials (Nou)

Faran un tastet de 3 arts marcials com taekwondo i karate.

Voeliball mixte (Nou)

El curs passat s’oferia volleyball només per nenes a l’institut Vallbona i aquest curs seran equips mixtes i es realitzarà a l’escola.

Robòtica – La realitza l’emprea explorium i isotròpic

Treballen sobretot el pensament lògic, científic i computacional.

petits exploradors: p4 i p5. Activitat de qualsevol ciència, al laboratori, a l’aire lliure, de fenòmens físics i alguna cosa de robòtica. Cada dia alguna activitat diferent.

robotica: més tecnologica. per 1r i 2n es diu prebòtics. Fan bases de pensament computacional, llenguatge lògic, ordenat, objectiu, seriacions, llenguatge condicional. Sense ordinadors. O bé activitats amb 0 tecnologia (com jocs de taula de trobar patrons o dissenyar algorisme) o bé amb robots que es programen o pantalles (tablets) amb jocs. A partir de 3r ja fan més robòtica i programació de videojocs. Fan aula informàtica on treballen diferents robots amb diferents llenguatges computacionals. Busquen comparar diferents llenguatges, variar-los.
Cada trimestre envien un informe explicant les activitats que han fet cada trimestre. Resum de les activitats i materials treballats.

Informacions generals

Si no es pot oferir activitat per falta d’infants i ens hi hem apuntat, ens avisen. Tornaran a enviar mail per avisar que a setembre tornaran a obrir places per si es torna a omplir.