La Comissió d’Educació de l’Associació Granollers Pedala ens informa que:

Després d’analitzar les preinscripcions rebudes dels diversos centres, han considerat viable iniciar la prova pilot de BICIBÚS amb les AMPES del Salvador Espriu i del Pereanton, perquè la puguin aprofitar les famílies de les respectives escoles durant les properes setmanes de maig i juny. Serà una dinàmica de BICIBÚS conjunta per als dos centres, amb gran part dels trams compartits.
Trobareu tota la informació d’aquesta prova pilot al web www.bicibusgranollers.org amb la proposta de línies, i formulari per inscriure’s els diversos dies, i des de la parada que millor vagi a cadascú.
Aquest diumenge 9 de maig comencem amb una sessió inicial de prova, a la que us animem a venir, encara que sigui sense els infants, per veure com funcionarà i entendre la dinàmica.
La primera sessió en dia laborable està prevista pel dijous 13 de maig, i a partir d’aleshores serà els dilluns fins acabar el curs.
El funcionament d’aquesta prova pilot ens ajudarà a plantejar la forma d’impulsar el Bicibús en d’altres escoles de cara al curs vinent. Us agraïm d’entrada el vostre interès i us animem a fer la inscripció perquè puguem tenir el registre de tothom que hi participarà i poder organizar els guies ciclistes de cada línia.
Així mateix, us animem a tothom que es vegi en cor, a inscriure-us com a guies ciclistes, de cara a preveure qui guiarà cadascuna de les línies, i com ens hem d’organitzar en les bifurcacions, quan les participants es dividiran per anar a una o altra escola. En les primeres edicions, i fins que s’agafi l’autonomia necessària, mirarem de garantir el suport necessari amb persones de suport de Granollers Pedala.
Per últim, us deixem l’enllaç per accedir a un grup de whatsapp que farem servir com a canal d’informació mentre duri la prova pilot del Bicibús: https://chat.whatsapp.com/FDfjoA1kch076rsDDuBXqI
Esperem trobar-nos aviat pedalant pels carrers de Granollers.
Ruta que es farà: