Comissions de treball

Les comissions estan formades per persones voluntàries de les families de l’escola, interessades en col·laborar en un tema concret.

El treball en comissions fa possible que la col·laboració s’adapti al perfil de cadascú i es pugui treballar de manera autònoma.

Cada comissió està representada a la Junta Directiva, que funciona com a coordinadora de totes les accions.

Actualment tenim aquestes comissions:

Activitats extraescolars

Organització d’activitats fora de l’horari lectiu de l’escola, a les tardes o al migdia pels que es queden a menjador. Hi ha moltes activitats organitzades, algunes a l’escola i altres a fora. Cada any hi ha novetats però sempre s’ofereix: poliesportiu, manualitats, teatre, anglès, piscina, múscia. i alguns anys també s’ha oferit cuina, robòtica, etc.

Les inscripcions es fan al juny i al setembre.

extraescolars@espriu.cat

Delegats/des

Hi ha entre 1 i 3 a cada classe, fan de pont de comunicació entre l’ampa i les famílies.

Escola de pares i mares

Organització de xerrades d’interès educatiu, adreçades a pares i mares.

Voluntaris - Llibres de text

S’ocupen de garantir un bon manteniment dels llibres de text socialitzats. Els revisen a final de curs i els reparteixen al setembre.

Comunicació

La comunicació de l’AMPA  realitza junt amb l’escola la revista trimestral que reben tots els alumnes de l’escola. També publica les notícies a les xarxes socials de l’ampa: twitter i instagram i a la web de l’AMPA.

Festes

La comissió de festes s’ocupa de promoure i organitzar festes que propicien el coneixement i la convivència entre les famílies de l’escola i els alumnes. A l’octubre hi ha la festa de tardor (o de benvinguda a P3), al juny fan la festa de fi de curs i durant el curs organitzen activitats solidàries.

Nadales

Aquesta petita comissió penja de la comissió de Festes i és l’encarregada d’organitzar, per exemple, la cantada de Nadales anual.

comissiofestesampa@espriu.cat

Carnaval

La comissió de Carnaval es dedica a organitzar la desfilada al Carnaval de Granollers. Es reuneixen des de final de curs per pensar la disfressa, la presenten a la festa de la tardor i de novembre a febrer fabriquen les disfresses amb les famílies participants

Voluntaris - Fruita

La comissió que ajuda a l’escola a pelar i preparar la fruita que ens arriba del programa “a l’escola mengem fruita”. Després les reparteixen a les classes. Treballen 4 matins al mes de octubre a juny.

Pati

Aquesta comissió s’ha anat fent gran, han redactat el projecte participatiu per millorar el nostre pati. L’han defensat a diverses reunions amb tècnics de l’ajuntament. També han mobilitzat les famílies per votat i aconseguir ser el primer projecte guanyador dels pressupostos participatius del 2022. Seguiran de prop el projecte, les reunions que calguin i les obres fins aconseguir el pati que l’escola volem.

Accessibilitat

Aquesta petita comissió vigila i intenta millorar l’estat de manteniment de l’escola i els voltants per intentar millorar les condicions d’accessibilitat. Ha aconseguit millorar les rampes de les voreres a prop de l’escola i, junt amb direcció, està intentant aconseguir que ens instal·lin un ascensor a l’escola.

Si esteu interessats en apuntar-vos a alguna comissió i/o donar un cop de mà amb el que pugueu, aquí us detallem els diferents mitjans de què disposeu:

  • Contacteu amb la comissió en concret si coneixeu algú.
  • Pregunteu al vostre delegat de classe
  • Veniu a les assamblees de l’ampa, sobretot a l’inici de curs s’expliquen totes les comissions què fan.
  • Amb l’AMPA al mail ampa.info@espriu.cat
  • A Secretaria