Comissions de treball

Les comissions estan formades per persones voluntàries de les families de l’escola, interessades en col·laborar en un tema concret.

El treball en comissions fa possible que la col·laboració s’adapti al perfil de cadascú i es pugui treballar de manera autònoma.

Cada comissió està representada a la Junta Directiva, que funciona com a coordinadora de totes les accions.

Actualment tenim aquestes comissions:

Activitats extraescolars

Organització d’activitats fora de l’horari lectiu de l’escola, a les tardes o al migdia pels que es queden a menjador. Hi ha moltes activitats organitzades, algunes a l’escola i altres a fora. Cada any hi ha novetats però sempre s’ofereix: poliesportiu, manualitats, teatre, anglès, piscina, múscia. i alguns anys també s’ha oferit cuina, robòtica, etc.

Les inscripcions es fan al juny i al setembre.

extraescolars@espriu.cat

Delegats/des

Hi ha entre 1 i 3 a cada classe, fan de pont de comunicació entre l’ampa i les famílies.

Escola de pares i mares

Organització de xerrades d’interès educatiu, adreçades a pares i mares
escolamaresipares@espriu.cat

Llibres de text

S’ocupen de garantir un bon manteniment dels llibres de text socialitzats. Els revisen a final de curs i els reparteixen al setembre.

Comunicació

La comunicació de l’AMPA es realitza amb la revista trimestral que reben tots els alumnes de l’escola i publicant notícies a xarxes socials (twitter) i a la web de l’AMPA.

Festes

La comissió de festes s’ocupa de promoure i organitzar festes que propicien el coneixement i la convivència entre les famílies de l’escola i els alumnes. A l’octubre hi ha la festa de tardor (o de benvinguda a P3), al juny fan la festa de fi de curs i durant el curs organitzen activitats solidàries.

comissiofestesampa@espriu.cat

Nadales

Aquesta petita comissió penja de la comissió de Festes i és l’encarregada d’organitzar, per exemple, la cantada de Nadales anual.

comissiofestesampa@espriu.cat

Carnaval

La comissió de Carnaval es dedica a organitzar la desfilada al Carnaval de Granollers. Es reuneixen des de final de curs per pensar la disfressa, la presenten a la festa de la tardor i de novembre a febrer fabriquen les disfresses amb les famílies participants

Fruita

La comissió que ajuda a l’escola a pelar i preparar la fruita que ens arriba del programa “a l’escola mengem fruita”. Després les reparteixen a les classes. Treballen 4 matins al mes de octubre a juny.

Pati

Aquesta petita comissió s’està encarregant d’analitzar què podem fer per millorar el pati de l’escola, i fer propostes a mestres, famílies, alumnes i equip directiu. Aviat veurem algun resultat del que estan fent.

Si esteu interessats en apuntar-vos a alguna comissió i/o donar un cop de mà amb el que pugueu, aquí us detallem els diferents mitjans de què disposeu:

  • Contacteu amb la comissió en concret al mail que s’informa
  • Amb el vostre delegat de classe
  • Amb l’AMPA al mail ampa.sespriu@gmail.com
  • A Secretaria