La Comissió d’Extraescolars de l’AMPA, renovada fa pocs mesos, ja ha presentat la proposta d’activitats que s’oferiran a la nostra escola el curs vinent fora de l’horari lectiu. De cara a l’any que ve, els alumnes de l’escola es trobaran amb una oferta més àmplia i variada d’activitats tant lúdiques, esportives, culturals i d’idiomes. En horari de menjador també s’ampliarà l’oferta, amb la inclusió d’activitat física. Finalment, i pel que fa als esports, l’AMPA suggereix per l’any que ve diferents disciplines esportives minoritàries però amb presència a la ciutat de Granollers i que permetran als alumnes de l’escola endinsar-se en la pràctica d’esports com l’esgrima, el bàdminton o el futbol flag.

El dimecres 24 de maig es va fer una reunió informativa per presentar cada activitat i aclarir dubtes a les famílies interessades. El període d’inscripció es tancarà el 2 de juny, de manera que segons la demanda rebuda quedarà definida la graella d’activitat extraescolars per al nou curs.

PREGUNTES FREQÜENTS
Quants alumnes calen per posar en marxa cada activitat? Com a mínim, 10, excepte en casos com la Robòtica o la Interpretació-Teatre.
Quan comencen les activitats extraescolars? El 2 d’octubre del 2017.
Quan acabaran? El 31 de maig del 2018.
El programa presentat serà el definitiu? Dependrà del nombre d’inscrits. En el cas de les activitats esportives, que estan ofertes per l’Ajuntament de Granollers, no estaran confirmades fins el setembre.