Què fem

L’Associació de Mares i Pares Salvador Espriu som l’associació de les famílies de l’escola i tenim com a objectius generals promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives de l’escola. Vols participar en alguna cosa? Vols proposar més activitats? Contacta’ns.

Que volem?


  • Vetllar per la qualitat de l’educació a l’escola
  • Facilitar la relació entre les famílies, la direcció i el professorat de l’escola
  • Proposar activitats, fer suggeriments o formular queixes en relació amb el funcionament de l’escola
  • Col·laborar en la gestió de serveis d’interès de l’alumnat, com ara el servei d’acollida, la socialització de llibres de text
  • Representar les famílies al Consell Escolar del centre i les institucions educatives
  • Fer propostes per a la formació de mares i pares

Serveis que oferim i gestionem.

Servei de Niu.

Es tracta del servei d’acollida de matí i tarda obert a tots els alumnes de l’escola prèvia inscripció. Funciona de 7.45 a 9 i de 16.30 a 18 hores.

 

 

Biblioteca.

L’AMPA ofereix cada tarda un servei a la biblioteca de l’escola per a que els nens puguin anar a fer deures. Hi ha 3 ordinadors amb connexió a Internet i 1 impressora per fer treballs de l’escola.

La biblioteca també organitza el concurs de punts de llibre de Sant Jordi i alguns tallers de conta-contes.

La Maite és la monitora responsable. No és un servei de niu, els nens grans poden anar sols.

Socialització de llibres.

L’AMPA, amb la comissió de llibres, gestiona el servei de reutilització de llibres per a tot l’alumnat de l’escola. El nostre objectiu és reduir la despesa familiar en concepte de llibres de text. Cada any quan acaba el curs, repassem els exemplars que necessiten renovar-se i ho deixem tot llest per al curs vinent. Al setembre es reparteixen els llibres als nens i sempre calen volutaris.

 

Activitats extraescolars.

La comissió d’extraescolars de l’AMPA s’encarrega de dissenyar cada curs la proposta d’activitats extraescolars que ofereix l’escola fora de l’horari lectiu. Les inscripcions es fan al maig i al setembre.

Més informació aquí

 

Festes i Carnaval.

L’AMPA organitza activitats lúdiques obertes a tota la comunitat educativa. Habitualment es fa les festa de tardor, la cursa solidària, la participació al Carnaval de Granollers i la festa de final de curs. Coordina la col·laboració de les famílies amb l’escola en diades com Sant Jordi.

Escola de Mares i Pares.

La comissió d’escola de mares i pares organitzen una xerrada trimestral amb experts sobre temes que interessen sobre l’educació dels nostres fills i filles. Pots contactar amb ells si vols proposar un tema o si ets expert en alguna àrea que t’agradaria venir a explicar. Altres anys han parlat sobre programació neurolingüística, fills esportistes, addicció a les pantalles, gestió de la pèrdua d’algú estimat, bullying, i molts d’altres

Revista “Món Espriu”

Publicació trimestral que recull l’actualitat de la comunitat educativa.