Que fem

L’Associació de Mares i Pares Salvador Espriu som l’associació de les famílies de l’escola i tenim com a objectius generals promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives de l’escola.

Que volem?


  • Vetllar per la qualitat de l’educació a l’escola
  • Facilitar la relació entre les famílies, la direcció i el professorat de l’escola
  • Proposar activitats, fer suggeriments o formular queixes en relació amb el funcionament de l’escola
  • Col·laborar en la gestió de serveis d’interès de l’alumnat, com ara el servei d’acollida, la socialització de llibres de text
  • Representar les famílies al Consell Escolar del centre i les institucions educatives
  • Fer propostes per a la formació de mares i pares

Serveis que oferim i gestionem.

Servei de Niu.

Es tracta del servei d’acollida de matí i tarda obert a tots els alumnes de l’escola prèvia inscripció. Funciona de 7.45 a 9 i de 16.30 a 18 hores. La comissió d’activitats extraescolars de l’AMPA gestiona aquest servei.

reglament actual del NIU.

Biblioteca.

Explicació del que aporta l’AMPA (pendent)

Socialització de llibres.

L’AMPA gestiona el servei de reutilització de llibres per a tot l’alumnat de l’escola. El nostre objectiu és reduir la despesa familiar en concepte de llibres de text, a la vegada que fomentem valors com la solidaritat, el respecte al bé comú i la capacitat de compartir. Cada any quan acaba el curs, repassem els exemplars que necessiten renovar-se i ho deixem tot llest per al curs vinent.

Arxiu adjunt amb el reglament o quotes de socialització (si n’hi ha)

Activitats extraescolars.

L’AMPA s’encarrega de dissenyar cada curs la proposta d’activitats extraescolars que ofereix l’escola fora de l’horari lectiu. La comissió d’extraescolars recull les preferències d’alumnes i famílies, contacta els proveïdors i fa el seguiment de les propostes al llarg del curs.

Foto o Arxiu adjunt amb el calendari vigent d’activitats extraescolars.

Festes i Carnaval.

L’AMPA organitza activitats lúdiques obertes a tota la comunitat educativa. Habitualment es fa les festa de tardor, la cursa solidària, la participació al Carnaval de Granollers i la festa de final de curs. Coordina la col·laboració de les famílies amb l’escola en diades com Sant Jordi.

Escola de Mares i Pares.

L’AMPA impulsa l’escola de mares i pares per compartir experiències, aprendre i créixer al voltant de l’educació dels nostres fills i filles.

Revista “Món Espriu”

Publicació trimestral que recull l’actualitat de la comunitat educativa.