Hola famílies!

L’Escola de Mares i Pares de l’AMPA de l’Espriu comença a funcionar!
Us comuniquem les dues activitats que hem programat per aquest últim trimestre del curs. Recordeu que a partir de setembre tenim previst posar en marxa les reunions mensuals en petits grups. Oportunament us informarem de tots els detalls.

D’una banda us convidem a assistir el proper dilluns 2 de maig a les 20:30 hores a la xerrada “Educar sense cridar” que ens oferirà l’Alba Castellví, que és educadora, sociòloga i mediadora de conflictes. Amb ella abordarem alguns dels problemes que ens neguitegen i ens suggerirà idees per fer-hi front i per educar la responsabilitat dels nostres fills i filles.

Per preveure l’espai més adequat per a la realització de l’activitat, us demanem confirmació d’assistència a escolamaresipares@espriu.cat

D’altra banda, el dimarts 10 de maig a les 16:45 hores us convoquem al “Taller de les Emocions”, un taller familiar a càrrec de la Susanna Muñoz, que és educadora social, especialitzada en intel·ligència emocional per a nens, pares i famílies. Una sessió d’1 hora i 30 minuts dirigida a tota la familia per a obtenir més confiança en l’educació dels nostres infants.
Places limitades a 15 famílies. Cal inscripció prèvia via e-mail al correu escolamaresipares@espriu.cat
Indiqueu, si us plau, el nombre de persones que vindreu de la vostra família i l’edat dels infants que hi participaran. En el taller hi poden participar infants d’entre 3 i 12 anys.

Us convidem a participar d’aquestes activitats, que estem convençuts que ens ajudaran a crèixer com a pares i mares i a tenir més recursos per a l’educació dels nostres infants.

EMP xerrada i taller maig